Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12746

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
koken
frituren
vijzelen
koud
lauw
rijst
gevogelte
bakken
wokken
warm
hartig
stoven
oven
pittig
marineren
zoet-zuur
stomen
koelen

Basisgerechten

Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...
Nasi Goreng Djawa Dua
Gebakken rijst met kipfilet, reepjes omelet e...
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Remis Mengisi
Mosselen gevuld met rundergehakt uit de oven
Pesmol Ikan
Gestoofde vis in saus
Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Ikan Kembung Kukus Nanas
Gestoomde makreel in een saus met ananas

Groente / fruitgerechten

Kol Udang Kelapa
Kool met garnalen en kokos
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!