Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12758

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
vis
rijst
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
bakken
pittig
marineren
blenden
frituren
zoet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Sereh
Gebakken rijst met sereh en kleine zoute visj...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus
Ikan Goreng Sambal Mangga
Gebakken schol met een zeer pittige mangosaus
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!