Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13021

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
frituren
vijzelen
zoet-zuur
stomen
marineren
pittig
blancheren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Ikan Kembung Kukus Nanas
Gestoomde makreel in een saus met ananas
Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen
Lontong Tahu Campur
Lontong en gebakken tahu met een pindasaus
Sambal Goreng Cumi Asin
Gestoofde zoute inktvis in een pittige kokoss...
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!