Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13098

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
pittig
heet
grillen
stoven
vijzelen
marineren
bbq
zoet
zuur
vis
zoet-zuur
rauw
blenden
koud
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Hitam Sayuran
Pittige roerbak van zwarte rijst met groenten

Bijgerechten

Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek
Ayam Sakang
Gegrilde hete kip
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Dadar Tahu Tiga
Pannenkoek van tahu met ui
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Sambal Sotong
Gestoofde inktvisringen in een zeer hete saus

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!