Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13133

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
vijzelen
frituren
stoven
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Telor Madura
Eieren in kruidige saus
Lula Betawi
Gestoofd rundvlees in een kruidige kokosmelks...

Groente / fruitgerechten

Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!