Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13449

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blancheren
blenden
koud
pittig
stoven
vijzelen
oven
zuur
frituren
marineren
bbq
zoet-zuur
rauw
groente
lauw

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten

Bijgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Babi Setan
Pittige speklapjes met mosterd
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!