Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13459

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
blancheren
stoven
oven
vijzelen
frituren
heet
grillen
pittig
vleesvervanger
marineren
bbq
blenden
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk

Bijgerechten

Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje
Ayam Sakang
Gegrilde hete kip
Tumis Tempeh
Gefrituurde tempeh met petehbonen en ketjap
Sateh Ayam Bumbu Bali
Pittige blokjes kip en kippenvel aan een spie...

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Lontong Sayur
Pompoen en garnalen in kokosmelk met lontong

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!