Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13611

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
bakken
marineren
frituren
zoet
heet
rauw
koud
zuur
koelen
zoet-zuur
blancheren

Basisgerechten

Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Ayam Goreng Bawang
Gefrituurde kipfilet in een krokant jasje
Rendang Empat
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Kentang Goreng
Gebakken aardappelen met kruiden en gehakt
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Smoor Hati Dua
Gesmoord varkenslever met aardappels
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Selada Ketimun
Gemengde salade van komkommer en een dressing

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!