Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13739

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
pittig
blenden
zoet
marineren
bbq
oven
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Udang Balado Peteh
Zeer pittige garnalen met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!