Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13937

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
frituren
lauw
heet
vijzelen
oven
zoet
pittig
rauw
koud
blenden
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Ayam Pecel
Kip uit de oven met kokos en citroensap
Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap

Groente / fruitgerechten

Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!