Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14304

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
pittig
marineren
blenden
vijzelen
koelen
zuur
frituren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...

Bijgerechten

Telor Mata Sapi
Gesmoorde spiegeleieren in saus
Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Daging Rawon Dua
Gesmoorde, kruidige runderlappen
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen

Groente / fruitgerechten

Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!