Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14326

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
frituren
vijzelen
koud
lauw
stoven
stomen
zoet
pittig
oven
bakken
blancheren
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...

Bijgerechten

Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Dadar Sambal
Gebakken omeletreepjes

Groente / fruitgerechten

Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!