Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14526

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
marineren
oven
heet
stoven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!