Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14759

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
frituren
wokken
vijzelen
warm
pittig
koken
oven
hartig
marineren
stoven
blancheren
bbq
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Tempeh Gurih
Krokant gebakken tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!