Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14817

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
heet
bbq
grillen
stomen
vijzelen
frituren
koelen
koud
lauw
zoet-zuur
blancheren

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Pepes Daging Cincang Pedis
Geroosterde pakketjes gevuld met pittig gehak...
Sop Kacang Merah Tiga
Bruine bonensoep met spekjes
Sateh Sarepeh
Kip, kippenlever en -maagjes aan een spies me...
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong
Gesmoorde aubergines in bouillon
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!