Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14890

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
blancheren
marineren
stoven
vijzelen
zuur
heet
blenden
frituren
stomen
bakken
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Ayam Sayur
Pittige bami met kipfilet en verschillende gr...
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Hachee Timor
Hachee van rundvlees, sjalotjes en kruiden
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Bakso Malang
Heldere runderbouillon met gevulde tofu en ge...

Groente / fruitgerechten

Dadar Isi Cina
Gevulde omelet met gehakt en een zoet sausje
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!