Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14920

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
pittig
bakken
wokken
vijzelen
stoven
heet
ei
groente
vleesvervanger
frituren
pocheren
oven
rauw
koud
zoet-zuur
fruit

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Goreng Hongkong
Gebakken rijst met garnalen, doperwtjes en va...

Bijgerechten

Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Tahu Tek
Gefrituurde tahu en tempeh met een pittige pi...
Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Gulai Telor Dua
Gepocheerde eieren in een saus van bouillon
Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun Nanas
Zoet/zure pittige komkommer en ananas met ses...
Download de rijsttafel
Moment geduld!