Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15036

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
frituren
stomen
vijzelen
heet
vis
bakken
marineren
stoven
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...

Bijgerechten

Udang Pedis Hijau Peteh
Pittige garnalen met groene kruiden
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...

Groente / fruitgerechten

Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!