Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15051

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
vijzelen
warm
heet
frituren
koud
lauw
wokken
pittig
stoven
blancheren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...

Bijgerechten

Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in ketjap
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon

Groente / fruitgerechten

Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!