Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15073

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
koken
marineren
zuur
pittig
bakken
stoven
vijzelen
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Ayam Bawang Dua
Gesudderde, pittige kip met zilveruitjes
Udang Kemirie
Pittige, grote garnalen met kemirienoten
Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe

Groente / fruitgerechten

Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Bebotok Rumput Laut
Gestoomde groentepakketjes met garnalen, temp...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!