Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15075

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
heet
marineren
frituren
bakken
blancheren
koud
oven
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus

Groente / fruitgerechten

Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!