Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15629

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
warm
pittig
bakken
wokken
vijzelen
heet
oven
frituren
stomen
zuur
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Tahu Lapis Goreng
Gefrituurde pakketjes van tofu gevuld met gar...

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!