Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15751

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
marineren
pittig
frituren
heet
stoven
vijzelen
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet

Bijgerechten

Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Tempeh Tahu Kacang Panjang
Gestoofde kouseband met tahu en tempeh
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!