Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15849

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
heet
vlees
vis
mie
koken
blancheren
zoet
marineren
frituren
hartig
stoven
blenden
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Atjeh Sabang Dua
Pittige eiermie met rundvlees en garnalen in ...

Bijgerechten

Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Ayam Kari Taoco
Kipfilet in een saus van zwarte bonen en anan...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!