Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15853

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
marineren
wokken
zoet-zuur
bbq
bakken
frituren
vijzelen
heet
stoven
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Asinan Campur
Zoet/zure gemengde groenten en ananas
Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!