Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15953

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
stoven
blenden
frituren
zuur
vijzelen
heet
groente
lauw

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Udang Tahu Masak Taoco
Gestoofde garnalen met tofu en zwarte bonensa...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Terik Tahu Tempeh
Gestoofde tofu en tempeh in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Balado Terong
Gestoofde aubergines in een hete saus
Sayur Bening Bayam
Spinazie en mais in een kruidige runderbouill...

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!