Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16111

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
stomen
blancheren
marineren
zuur
koud
heet
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Frikadel Atjeh Dua
Heerlijk gekruide gehaktballetjes
Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei
Daging Madu dan Wijen
Gemarineerd rundvlees in ketjap en honing, be...
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Mangga Masam
Zoet/zure mango
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!