Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16143

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
blenden
frituren
bakken
blancheren
vijzelen
vleesvervanger
lauw
marineren
stoven
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Tahu Goreng
Roerbak van tofu met vissaus en rijstwijn
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge
Goreng Tempeh Renyah dan Gurih
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje met c...
Tahu Petis
Gebakken tahu met tauge en een lekkere saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!