Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16156

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
pittig
stoven
vijzelen
blenden
lauw
frituren
zuur
heet
marineren
koud
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees

Bijgerechten

Sambal Goreng Buncis Lima
Snijbonen in een kruidige kokossaus
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Besengek Daging
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen

Groente / fruitgerechten

Trancam
Koude salade met sla en aardappel
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!