Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16178

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
bakken
marineren
koelen
pittig
stoven
zoet
bbq
grillen
blenden
zoet-zuur
frituren
koud

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Dadar Telor
Omelet met uiringen
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Ayam Bawang Tiga
Kipfilet in een pittig sausje gegarneerd met ...
Sateh Kere
Blokjes zoete tempeh aan een spies met pindas...

Groente / fruitgerechten

Pesmol Telor Goreng
Gefrituurde eieren in een pittige, zoet/zure ...
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!