Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16211

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
oven
heet
frituren
stoven
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon

Bijgerechten

Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Ikan Bali
Pittige makreel met petehbonen uit de oven
Takokak Masak Taoco
Wilde aubergines en tofu in pittige zwarte bo...
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!