Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16267

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
marineren
wokken
bakken
frituren
oven
pittig
vijzelen
stoven
heet
zoet
zoet-zuur
blancheren
koud
zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Udang Wotiap
Gefrituurde garnalenrolletjes met ham
Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Ayam Garing
Gefrituurde, pittige en krokante kipreepjes
Hachee Timor
Hachee van rundvlees, sjalotjes en kruiden
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Babi Panggang Pessa
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Tahu Taoco
Gebakken tahu met petehbonen en bamboespruite...

Groente / fruitgerechten

Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!