Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16405

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
heet
marineren
bbq
vijzelen
blenden
pittig
stoven
grillen
bakken
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Sateh Menado
Blokjes varkensvlees aan een spies
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Lelawar Daging
Rundergehakt in kokosmelk
Udang Gangga
Gekruide grote garnalen aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Udang Tiga
Grote garnalen met peultjes in een pittig sau...
Dadar Djawa
Omeletreepjes op Javaanse wijze

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!