Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16462

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
marineren
stoven
zuur
koken
frituren
hartig
ei
vleesvervanger
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Smoor Tahu Telor
Gekookte eieren en tahu gesmoord in ketjap

Groente / fruitgerechten

Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!