Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16547

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
frituren
wokken
bakken
heet
stoven
vijzelen
pittig
marineren
koelen
koud
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt
Gulai Kepala Ikan
Vissenkoppen in een pittige kokossaus
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Tahu Pong Komplit
Gefrituurde tahu en garnalenkoekjes met een h...
Tempeh Gurih
Krokant gebakken tempeh

Groente / fruitgerechten

Tumis Labu Siam
Roerbak van kruidige chayote en mais
Sambal Goreng Taoco Dua
Pikant gestoofd rundvlees in zwarte bonensaus
Bubur Menado Tiga
Rijstpap met verschillende groentes

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!