Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16590

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
vijzelen
oven
vis
marineren
frituren
pittig
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Sambal Goreng Cumi Tempeh
Gestoofde inktvisringen met tempeh en peteh
Udang Goreng Salut Wijen
Krokant gefrituurde tijgergarnalen met sesamz...

Groente / fruitgerechten

Ayam Paprik
Gebakken kipfilet met verschillende groentes ...
Sambal Ketimun Tomat
Twee kleine gerechtjes van vleestomaat en kom...

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!