Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1674

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
zuur
koelen
koud
zoet
stoven
oven
marineren
bbq
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Telor Asin
Zoute eieren
Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!