Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16751

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
pittig
bakken
wokken
vijzelen
stoven
koken
frituren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Tempeh Masak Bumbu Rujak
Gestoofde tempeh in een pittige saus
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!