Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16756

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
heet
marineren
vijzelen
pittig
blancheren
zoet
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Sop Ikan Kecombrang
Pittige soep met makreel en stervrucht
Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayuran dengan saus Kelapa
Groente met een kruidige gele kokossaus
Rujak Udang Karang
Salade van kreeft met komkommer en citroensap

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!