Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16801

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
marineren
frituren
stoven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Tempeh Gurih
Krokant gebakken tempeh
Kari Telor Empat
Eieren met kerrie-kokossaus
Bumbu Bali Daging
Rundvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!