Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16866

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
vijzelen
pittig
frituren
bakken
blenden
heet
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Ceker Lunak Asem Manis
Gestoofde kippenvoetjes in een pittige tomate...
Dadar Kepiting Dua
Omelet met krab
Bakso Ikan Tenggiri
Visballetjes van makreel in bouillon

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy Dua
Verschillende groenten met kipfilet in saus
Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!