Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16924

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
gevogelte
marineren
blancheren
blenden
koud
zuur
zoet-zuur
koelen
vijzelen

Basisgerechten

Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Ikan Ketjap Manis
Kabeljauw gestoofd in een zoete ketjapsaus
Oseng Ayam Peteh
Gebakken kipfilet in een ketjapsaus met peteh...
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje
Sapi Goreng
Gebakken rundvleesreepjes met ketjap en papri...

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!