Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17095

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
vlees
vis
mie
koken
wokken
blancheren
vijzelen
warm
hartig
marineren
frituren
blenden
koelen
pittig
stoven
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mie Atjeh Sabang Dua
Pittige eiermie met rundvlees en garnalen in ...
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Perkedel Ikan Saus Pedis
Gefrituurde viskoekjes met een zeer pittige s...
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!