Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17125

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
stoven
marineren
oven
zoet
rauw
koud
blancheren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt
Udang Paptom
Garnalen met paprika en tomaat in een sausje
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!