Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17166

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
heet
vijzelen
pittig
stoven
stomen
ei
bakken
blenden
pocheren
zuur
groente
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Gulai Telor Dua
Gepocheerde eieren in een saus van bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!