Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17191

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
stomen
zoet
zoet-zuur
bakken
oven
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Nasi Gurih Dua
Gestoomde rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Ayam Anggur
Kip gesudderd in een rode wijnsaus
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!