Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17346

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
frituren
vijzelen
heet
marineren
bbq
blenden
grillen
stomen
zoet-zuur
pittig
koud
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Sateh Ayam Goreng Renyah
Krokant gefrituurde kipspiesjes met ui en pap...
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Pepes Daging Cincang Pedis
Geroosterde pakketjes gevuld met pittig gehak...
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Pindang Tongkol Peteh
Tonijn gestoofd in pittige kokosmelk met pete...

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Ikan Nanas
Gebakken tong met ananas

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!