Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17408

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
koken
stoven
blancheren
mixen
pittig
zoet
zoet-zuur
heet
frituren
vijzelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Fu Yong Hai Shanghai
Omelet met krab, mihoen en bamboe
Tempeh Tumis Sapi
Gebakken tempeh met rundvlees
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Ayam Taoco
Kip in een kruidige zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!