Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17465

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
blenden
zoet-zuur
pittig
marineren
stoven
frituren
vijzelen
blancheren
koud
zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Bakso Udang
Gestoomde balletjes van garnalen in bouillon
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Urap
Gestoofde groenten met kokos
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes

Groente / fruitgerechten

Sambal Trassi Sayur
Roerbak van verschillende groenten
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!