Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17507

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
koken
heet
hartig
marineren
blenden
stoven
frituren
vlees
overig
mixen
zoet-zuur
groente
fruit
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Ame Kumute
Eieren in kokossaus
Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Sambal Goreng Tempeh Bumbu Petis
Gestoofde tempeh in een pittige saus
Roti Kambing
Geitenvlees gestoofd in kruidige kokosmelk me...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Acar Ketimun Nanas
Zoet/zure pittige komkommer en ananas met ses...
Download de rijsttafel
Moment geduld!